Hei!

Jeg heter Bjarne Solbakken, 28 år og fra Sommarøy utenfor Tromsø.

Jeg er utdannet personlig trener gjennom akademiet for personlig trenere. Men jobber mest og best ut fra min erfaring innenfor trening og kosthold. Har vært levende interessert i trening og kosthold siden jeg fikk mine første manualer og en hjemmelaget treningsbenk hos gymlæreren min på ungdomsskolen.

Trener selv med et mål om å stille på scenen og konkurrere i bodybuilding. Noe som krever 110 % fokus og dedikasjon, det er en livsstil rett og slett. 80 % av arbeidet for og forme kroppen sånn som jeg vil ha den ligger utenfor treningsstudioet.

Jeg jobber med sterkt fokus på vaner i hverdagen, noe som jeg har hatt kjempegode resultater fra på mine kunder, både for vektnedgang og muskelbygging. Er og veldig opptatt av og få med holdningskorrigering i treningen. ALLE kan jobbe med holdningen sin. Har veldig fokus på teknikk og utførelse, det for å forhindre skader, smerter og feilbelastning.

Ellers utenom treningen er jeg pappa til 2 gutter, en på snart 5 og en på snart 1 år. Er og veldig bil og motor interessert. Har blant annet jobbet en periode som biloppretter.

 


Copyright © 2017 - Impact PT Solutions