Alle vet at trening og fysisk aktivitet er helsebringende. Allikevel er det mange i dagens samfunn som sliter med og få til og være aktiv og spise sunt.

Stress, tidsklemma og mangel på kunnskap er vanlige ting som påvirker vår lyst, kapasitet og evne til og få tid til og prioritere trening.

Har ofte hørt at mange sier det hadde vært enklere om man hadde hatt noen og stå til ansvar for, og som veileder hvordan og hva man burde gjøre for og få mest mulig ut av tiden man investerer.

Det er f.eks. ingen som reager på at man bruker en rådgiver i banken når det er snakk om investering og økonomi. Eller går på kurs og skole for å lære et emne av noen som kan det bedre en deg.

Personlig trener er for alle!

Du tenker muligens at du kan det meste om trening og ikke har bruk for PT timer?

Et reelt behov har du kanskje ikke, men hva om jeg forteller at selv PTer bruker andre trenere

Hvorfor?

Fordi vi alle trenger faglig påfyll, nye angrepsmetoder og kan lære av hverandre. Vi trenger også en boost innimellom som alle andre, og kan på lik linje med resten av befolkningen få bedre resultater med en PT.

Enkelte studier antyder at trenings-effekten automatisk stiger med 50% så snart man trener sammen med en annen person.

Hvor høy kan denne prosenten bli med en dyktig PT som sikrer kontinuiteten, finpusser teknikken din, viser deg hva som fungerer best for at du skal nå akkurat dine mål og samtidig motiverer deg underveis?

Ta kontakt så finner du ut av det. Du blir nok ikke skuffet??

 
Stolt pt idag?? kunde er 1 kg fra sitt første mål på 10kg! å på 3 måneder!!?? se en gang til på bildet;) vil du komme iform til sommeren? ta kontakt idag!! er enda tid å gjøre store forandringer! mye variert og morsom trening er stikkord;)???